Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

B-Uppsats

Publicerad 2013-06-03 19:26:00 i Cigarrer och Alkohol

Hej ni saknade vänner och fiender i cyberspace! (keep your friends close, but your enemy closer liksom) Jag lever faktiskt, fro det eller ej, men jag har haft mycket att göra med att skriva en B-Uppsats som tagit bort så mycket fritid från mig. Men nu är jag klar och ska bara komplettera lite småsaker innan jag kan kalla mig ledig och se fram emot lite vanligt sommarjobb.

Ska och fiska med Marcus nu på nationaldagen. Jag är också sugen på fest igen. Dock var det ju inte så länge sen. Kanske börjar smått bli beroende av alkohol. Jag måste nog med tanke på alkoholismen som trots att den inte är i rakt nedstigande led tänka mig för lite mer. Fast jag tror det är mer att sällskapet som är det roliga. Kan vara nykter och ha lika roligt!

Hörs snart igen!

Kommentarer

Postat av: josé

Publicerad 2013-06-03 20:40:19

Du måste ju vara med på termosonsdag :)

Svar: Jodå det ska jag försöka vara. Jag kommer i alla fall åka in till Falun under dagen! =)
Leidy

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela