Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Jobb när jag skulle vara ledig...

Publicerad 2013-06-26 15:33:38 i Allmänt

Jag har inte skrivit, mest eftersom jag jobbat länge. Först för HSB och rensat ogräs. Vilket varade i två veckor, sedan efter det har jag fått mitt första betalda jobb som liveljudstekniker på P&L filmfestival (oberoende av festivalen som gick i konkurs som alla vet). Sedan klippte jag ihop ljudet med bilden också. Två dagars jobb med 100 kronor i timmen. Mycket trevligt tycker jag!

Ikväll ska jag till Liljan och äta tacos med mina kära gamla klasskamrater från gymnasiet, inte alla men ett flertal av dem. Kommer bli kanonkul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela