Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Deadpool rockar

Publicerad 2013-03-08 00:55:00 i Allmänt

Marvels egna anti-hjälte och Deathstroke karbonkopia Wade Wilson AKA Deadpool (hans skapare har erkänt att han är en tribute till Slade Wilson AKA Deathstroke) är nu aktuell igen med ett nytt spel. Den nya trailern talar mycket för att det kommer bli på hans klassiska manér när han alltid bryter "den fjärde väggen". Jag har väl alltid tyckt att Deathstroke varit tuffare men Deadpool är en fantastiskt rolig figur. Vilket tydligt märks i trailern. Sen hoppas jag bara att spelet blir lika bra. Titta på trailern vet ja! 
 
Deadpool: The Game, Trailer
 
En snabb notis är att Deathstroke och Deadpool mötts i en crossover serie Där Deathstroke tröttnade på Deadpools konstanta prat (han är ju ändå "The Merc With A Mouth"). Fighten slutade oavgjord då båda kämparna i princip var livärdiga. Skulle man någonsin kunna få se detta på film kanske?
 
Dags för en crossover mellan dessa igen kanske? Typ en live action film hade varit coolt!
 
 
 

Öl recensioner?

Publicerad 2013-03-08 00:20:51 i Allmänt

Susanna, en av mina vänner tyckte att jag för att fylla ut min blogg skulle recensioner på olika sorters öl jag provat. Eller den mesta typen av alkohol för den delen som jag provar. Detta tyckte jag lät ganska smart med tanke på att jag inte tidigare kunnat handla alkohol själv. Vilket ibland gjort utbudet av alkohol att recensera ganska liten. 
 
Men nu är det väl dags!  Och jag kickar igång direkt med en personlig favorit;
 
Innis & Gunn Irish Cask Limited Edition Öl.
 

Den här ölen gillar jag verkligen! Provade den förra året och var då helt hooked! Så nu när jag kunde köpa den själv köpte jag ett par stycken för att se om jag fortfarande gillade den. Och det kan jag väl säga att jag gjorde. Det är en kombination av Proter och Stout och är en relativt mörk öl. Den är lagrad på whiskey fat som Innis & Gunn köpt av en av de mest kända triple distilled whiskeytillverkarna (vilket troligen betyder att faten tillhörde Jameson eller Tullamore Dew).
 
Den har en överraskande hög alkoholvolym på 7,4% vilket fick mig att tro att den tidigt skulle smaka för mycket alkohol. Men till min stora överraskning så gör det inte det. Det smakar istället till en början som lite choklad aktigt för att sedan avrundas med en viss ton av just Irländsk whiskey typ lite smak vanilj och ek. Mycket god är ölen och ni som gillar en mörkare typ av öl ska definitivt prova den!
 
Nu ska jag definitivt inte påstå att min beskrivning är rätt då jag inte är en expert eller ölprovare på professionell nivå utan det här är mina personliga åsikter. Hoppas dock att ni provar den. Den är faktiskt överraskande god. Till och med ni som kanske föredrar ljus öl kommer kanske att gilla den!
 
 
 
Den kommer dessutom ibland i en jävligt snyggt designad kartong. Önskade att jag faktiskt hade sparat den, riktigt vacker är den!
 

I am so sorry!!!

Publicerad 2013-03-07 23:44:58 i Allmänt

JA JAG VET!!! Jag har inte uppdaterat så mycket som jag kanske skulle men istället så slänger jag upp tre inlägg i snabb följd istället så att ni får lite kompensation!
 
Först en förklaring till varför jag varit så frånvarande. Jag har haft mycket egna projekt och sedan nu även liveljudsinspelningen och så vidare. Men nu när det närmar sig slutet av dessa kurser så är det väl dags att börja blogga igen. 
 
Jag kan också nämna att jag och Erik har haft möte med radiredaktion på DUR (Dalarnas Studentradio) och som det verkar nu så kommer vi så småningom att ta över redaktionen själva. Och snart ska vårat program expandera  om ännu mer så att vi kanske börjar ringa samtal till folk och även gör andra typer av reportage.
 
Så det går framåt nu och dessutom så kommer tempot bli lite lugnare igen nu när det bara blir en kurs som vi läser åt gången igen även om det kommer bli intensivt när jag ska skriva en B-uppsats. Men det är bara att bita i tills sommaren. Då blir det jobb och resor och ledighet. Ska verkligen njuta av varje stund. Det är ju näst sista gången jag har ledighet på ett sådant sätt.
 
Så snart kommer det två stycken till lite korta inlägg och imorgon slår vi till med ett till inlägg också så är ni mätta ett tag till!
 
 
Tyvärr ser inte vår studio ut exakt såhär, men jag hoppas att någon gång i framtiden finns det en möjlighet att jobba i radio.

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela