Mattias Leidevall

Hej och välkomna till Mattias "Leidy" Leidevalls blogg! Här kommer jag skriva mycket om en massa olika ämnen som berör mitt liv i allmänhet, min tid på högskolan, musik, filosofiska tankar och mina intressen. Jag försöker uppdatera så mycket det går och förhoppningsvis är inte alla inlägg likadana.

Deadpool rockar

Publicerad 2013-03-08 00:55:00 i Allmänt

Marvels egna anti-hjälte och Deathstroke karbonkopia Wade Wilson AKA Deadpool (hans skapare har erkänt att han är en tribute till Slade Wilson AKA Deathstroke) är nu aktuell igen med ett nytt spel. Den nya trailern talar mycket för att det kommer bli på hans klassiska manér när han alltid bryter "den fjärde väggen". Jag har väl alltid tyckt att Deathstroke varit tuffare men Deadpool är en fantastiskt rolig figur. Vilket tydligt märks i trailern. Sen hoppas jag bara att spelet blir lika bra. Titta på trailern vet ja! 
 
Deadpool: The Game, Trailer
 
En snabb notis är att Deathstroke och Deadpool mötts i en crossover serie Där Deathstroke tröttnade på Deadpools konstanta prat (han är ju ändå "The Merc With A Mouth"). Fighten slutade oavgjord då båda kämparna i princip var livärdiga. Skulle man någonsin kunna få se detta på film kanske?
 
Dags för en crossover mellan dessa igen kanske? Typ en live action film hade varit coolt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Leidy

Jag har bott i Borlänge hela mitt liv, men planerar att flytta långt bort efter jag läst klart Högskolan. Läser Ljud och Musikproduktion på Högskolan Dalarna. Spelar bas och spelade tidigare i Mind Pollution. Spelar även trummor. Ljud, Spel och Film besatt. Funderar på att bli Foley artist eller radioprogramledare efter utbildningen är klar. Gillar också träning, speciellt styrka och löpning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela